Menstruační metody

Na webové stránce myfemini.cz se dozvíte, jak jsou kvalitní a perfektní nepropustné menstruační kalhotky. A když jsem o tomhle slyšela, tak jsem vůbec nevěděla, co si mám pod tím představit, protože jsem vždycky měla za to, že menstruační věci jsou například jenom vložka nebo tampon a v poslední době velice oblíbený menstruační kalíšek. Vůbec jsem netušila, jak můžou fungovat nepropustné menstruační kalhotky. Protože jsem navštívila zmíněnou webovou stránku, kde jsem se podívala na různé informace, které se týkají žen a menstruace a taky menstruačních pomůcek.

Někdy mě nezachrání ani vložka.

A byla jsem opravdu mile překvapená, taky musím se přiznat, že mě menstruační nepropustné kalhotky velice zaujaly. Já totiž bohužel trpím velice silnou a bolestivou menstruací, takže mě kolikrát nezachrání ani vložka a tampon. A menstruační kalíšek opravdu používat nechci, protože mi to přijde velice nehygienické. Opravdu si nedokáži představit, jak bych měnila menstruační kalíšek někde na veřejnosti nebo na veřejných toaletách. Je to velice nepraktické a podle mého názoru nehygienické A navíc bych se bála, že se ve mně nějak rozlije a budu mít špinavé oblečení.

Mám bolestivou menstruaci.

Protože jsem si řekla, že s velice silnou menstruaci mohu kombinovat tampon a menstruační nepropustné kalhotky. Při malé menstruaci bych použila pouze jenom nějakou tenkou slim vložku a k tomu menstruační nepropustné kalhotky. A navíc menstruační nepropustné kalhotky jsou vyrobené z opravdu kvalitního materiálu, který není vůbec umělý, ale je příjemný na dotek a jsou z organické bavlny. Takže nepropustné menstruační kalhotky já bych za sebe jistě doporučila. Navíc jsou taky esteticky velice pěkné a designové, nemusíte se bát, že tyto kalhotky jsou nepěkné a nemoderní. Uvidíte sami, jistě si je taky zamilujete. A nepropustné menstruační kalhotky má již mnoho žen.